dziedzicwo kulilarne

MENU

BERNARD OD KUCHNI

Kuchnia jest sercem i fundamentem każdej prawdziwej restauracji…

Kucharze BERNARDA, z Szefem Kuchni na czele, starają się sprostać gustom i preferencjom kulinarnym naszych Gości.
Nade wszystko, ważne jest dla nich to, aby zwyczajnie sprawiać im przyjemność.

Karta MENU inspirowana jest kuchnią czeską, europejską, dolnośląską, a także najnowszymi trendami i technikami przyrządzania potraw.

Kucharze BERNARDA, bazując na naturalnych, sezonowych produktach, uwielbiają przyrządzać stare, tradycyjne przepisy we współczesnych formach i aranżacjach.

W restauracji już od samego rana pachnie wypiekanymi przez Cukiernika BERNARDA słodkościami. Domowym sposobem przygotowywane są knedliki, pierożki, kluseczki i gołąbki.

Szef Kuchni codziennie czuwa nad jakością wszystkich potraw, szuka niebanalnych pomysłów i eksperymentuje, by stale odkrywać przed Gośćmi BERNARDA nowe smaki i aromaty.