SZEF KUCHNI

Mateusz Tomaszewski

Od 1999 roku nieprzerwanie pracował jako kucharz 

i szef kuchni we wrocławskich restauracjach 

oraz na luksusowych, europejskich statkach pasażerskich. 

Od początku 2013 roku związany niezłomnie i z oddaniem z Restauracją BERNARD.


osiągnięcia - w skrócie

Pierwsze miejsce w Ogólnopolskim Konkursie Kulinarnym im. A. Białkowskiego, 

Targi Eurogastro; Warszawa; 2002r. 


Awans do Kulinarnego Pucharu Polski; 2002 r.


Drugie miejsce w "I Mistrzostwach Polski w Potrawach z Grzybów"; Węgliniec; 2002 r.


charakterystyka

lider z natury - błyskotliwy - towarzyski - elokwentny - konsekwentny 

- czasem niecierpliwy -

czasem ostoja spokoju - często wie lepiej - zawsze pełen pasji i energii



ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI

 Darek Łaźniewski